HANNA, 21 ÅR

"Det är så kul att se en progress. Jag känner att jag redan blivit starkare i ben & rumpa sedan jag började på rump schemat! Vilket är såå kul att se! Börjar se förändring i spegeln med! Kommer verkligen rekommendera dig till andra!! Älskar att jag tog beslutet om att köpa ditt rumpchallenge! För att se vad kroppen kan göra! Och då är jag bara på vecka 3 av 8. Undra hur mycket jag kan ta i höftlyft när jag är klar!"

ELIN, 20 ÅR

"Veckorna har varit väldigt lärorika och det har varit utmanande och roliga upplägg. Alice är positiv och engagerad, hon ger bra med info & beskrivningar, väldigt duktig!"

ALVA, 17 ÅR

"Kan verkligen rekommendera Alice som personlig tränare!!

Så otroligt stöttande och motiverande tjej med ett bra tankesätt om mat, träning och hela livet.

Hon stöttar och peppar en genom allt och hon är väldigt förstående. Väldigt duktig på teknik inom träningen och hennes scheman är toppen bra och anpassade efter en själv!"

MARIA, 21 ÅR

"Det känns som det är så mycket som förbättrats så vet knappt vart jag ska börja. Min kropp mår definitivt mycket bättre idag, än för några veckor sedan. Träningen har påverkat mitt arbete så mycket! Jag har mycket mer energi idag, vilket gör att jag också presterar bättre i allt jag gör. Mina matvanor har blivit betydligt mycket bättre och min sömn ska vi inte prata om. Innan jag började träna, var jag så himla trött hela tiden och maten jag fick i mig var inte så energirik.


Alice har förändrat min livsstil."


EMINA, 19 ÅR

"Mitt mående har förbättrats, jag är mycket piggare, har fått en bättre hållning och folk runt omkring mig tycker att jag är "gladare" än vad jag varit innan. Jag kopplar det till träningen eftersom att jag har fått ett bättre självförtroende och känner mig så mycket starkare. Jag sover även mycket bättre och orkar med mer saker i vardagen! Så jag är super nöjd med alla upplägg som Alice fixat ihop och de har verkligen funkat och varit roliga och utmanande övningar! De sista veckorna på upplägget gick jättebra, jag såg fram emot varje träningspass!"